מירוץ רחפנים זעירים חי ומלא באדרנלין

מיוחד לאירוע ליל המדענים באוניברסיטת תל אביב: מירוץ רחפני טייני, בשיתוף FRIL  - ליגת מירוצי הרחפנים בישראל

22 בספטמבר 2016, 19:00 - 22:00
לובי בניין מכסיקו
ללא תשלום

בתכנית:

19:00 | מקצי התחרות –ארבעה מטיסים במקביל ומסכים לצופים

21:00 | מקצי חצי גמר וגמר

21:30 | חלוקת תעודות וטיסות כיף

ליגת מירוצי הרחפנים בישראל FPV Racing IL, הנציגות המקומית לתחרויות רחפנים בין לאומיות, תגיע לאוניברסיטת תל אביב למירוץ רחפני המיקרו במיוחד לרגל ליל המדענים 2016.

בתחרות יתמודדו מיטב המטיסים בארץ ויטיסו את רחפני מירוץ זעירים למסלול שיוקם במיוחד לאירוע בלובי אולם מכסיקו בקמפוס האוניברסיטה.

רחפני המירוץ בגודל של כ-25 ס"מ בלבד, משדרים את התמונה לטייס בזמן אמת, ומאפשרים לטוס במהירויות של כ-100 קמ"ש בין מכשולים קטנים ולהפעיל כוח ג'י גבוה בתמרונים מהירים ללא סיכון המטיס.

המטיס משתמש במשקף המכסה את כל שדה הראיה, ושלט מתוחכם מאפשר העברת פקודות בחלקיקי שניה לרחפן ולהטסתו. בתחרות המטיס נדרש למיומנות עין-יד גבוהה מאוד, ריכוז וזריזות אצבעות.

בליל המדענים יתחרו המטיסים עם דגם קטן ובטוח שיאפשר לקהל לצפות ולחוות את האדרנלין שבטיסה ואת נפלאות הטכנולוגיה המאפשרת לנו לטוס כציפור.

רוצים לשמוע עוד? הירשמו מראש להרצאה של חגי בן טובים ורועי בחר, חברי הנהלת מירוצי הרחפנים בישראל FRIL.