תערוכת יחיד: דינה ארגוב - מרחבי השראה

הספרייה המרכזית
ללא תשלום
תערוכת יחיד: דינה ארגוב - מרחבי השראה

טבע, נשיות, אימהות ואמנות פולקלור, הם החומרים שמרכיבים את עולם הדימויים של דינה ארגוב, ילידת 1985 ובוגרת המגמה לתקשורת חזותית בבצלאל.

בעולם של אמנות עכשווית, ציוריה של דינה מעיזים להראות עולם של קסם ויופי, אופטימיות, תמימות ואף אווירת אגדות. ציורים של נשים מעוררות השראה בנופים צבעוניים, דמויות נשיות ססגוניות שמקורן בבובת המטריושקה (בבושקה) הרוסית וציורי פורטרט על דפי לקסיקון גרמני מ1906  - הם רק חלק ממה שאפשר למצוא ביצירתה.

חלק ניכר מהציורים לקוח מתערוכת היחיד הראשונה של דינה: "Woman Nature", שהוצגה ב"קונטיינר" בנמל יפו ב2012, לצד ציורים חדשים שנוצרו בשיתוף קהל - ״ציור שיתופי״, דרך יצירה מרתקת ומאתגרת אותה פיתחה דינה בשנים האחרונות במאות סדנאות ובאירועים פרטיים ועסקיים.

התערוכה מוצגת בספרייה המרכזית של אוניברסיטת תל אביב (ליד בית התפוצות).

רוצה לדעת לפני כולם על אירועים נוספים באוניברסיטה?

To prevent automated spam submissions leave this field empty.